ΕΤΑΙΡΕΙΑ
15 χρονια στο κλαδο Τηλεπικοινωνιων

Η SMARTNAV ΕΠΕ είναι μία από τις πιο έμπειρες Ευρωπαϊκές εταιρείες στις υπηρεσίες IoT με αποδεδειγμένη ιστορία η οποία έχει αποκτηθεί τα τελευταία 15 χρόνια στο κλάδο των τηλεπικοινωνιών, είναι αποκλειστικός πάροχος υπηρεσιών IoT σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, υποστηρίζοντας μεγάλες εταιρείες, ακόμη και κυβερνήσεις. Η SMARTNAV υπερηφανεύεται για τα εξαιρετικά προϊόντα της και τη δέσμευσή της για άριστη εξυπηρέτηση πελατών. Έχει οικοδομήσει τα δικά της συστήματα από την αρχή σε αυτό το χρονικό διάστημα με τη βοήθεια πραγματικών επιχειρήσεων για να βρεί μια εμπορική λύση κατάλληλη για τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Ήταν φυσικό να επεκτείνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στην καταναλωτική αγορά με την δρομολόγηση καινοτόμων προϊόντων για αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και σκάφη.

ΣΕΙΡΑ SMARTRACKER

Εγκαθίσταται εύκολα στο αυτοκίνητο, την μοτοσυκλέτα ή το σκάφος χωρίς την βοήθεια τεχνικού με δυνατότητα παρακολούθησης μέσω Η/Υ ή κινητού σε πραγματικό χρόνο, έκδοσης αναφορών των διαδρομών και στάσεων που έχουν κάνει οποιαδήποτε μέρα έως και ένα χρόνο πίσω και την λήψη ειδοποιήσεων σε περίπτωση κλοπής, αφαίρεσης της συσκευής, κίνησης εκτός προκαθορισμένων ζωνών και ωρών και υπέρβασης ταχύτητας.

Με την αντικλεπτική λειτουργία η οποία οπλίζει και αφοπλίζει τον συναγερμό ασύρματα μέσω του κινητού σας, ειδοποιήστε άμεσα σε περίπτωση παραβίασης ή κίνησης τους χωρίς την παρουσία σας και αποτελείται από τις:

SMARTRACKER OBD

Με ενσωματωμένη παγκόσμια κάρτα SIM η οποία συνδέεται στην θύρα OBD2 του αυτοκινήτου με επιπρόσθετες λειτουργίες την ανίχνευση ατυχημάτων και τον έλεγχο της συμπεριφοράς οδηγού.

Smartracker OnBatt

Με ενσωματωμένη παγκόσμια κάρτα SIM, η οποία συνδέεται στους πόλους της μπαταρίας, με πολύ χαμηλή κατανάλωση, αδιάβροχη, σχεδιασμένη για το σκληρό περιβάλλον της μοτοσικλέτας και του σκάφους. Με τάση λειτουργίας 9V-90VDC είναι ιδανική για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, ποδήλατα, και scooters.

ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Διατήρηση μόνιμης και βαθιάς σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες, Συνεχής βελτίωση λογισμικού για την παροχή ολοκληρωμένων και ποιοτικών υπηρεσιών ανταποκρινόμενη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της και διατήρηση της πρωτοπορίας της έναντι του ανταγωνισμού.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Επιστημονική εκπαίδευση και εξειδίκευση υψηλού επιπέδου, πολυετής πείρα, συνεχής εκπαίδευση και ακατάπαυστη έρευνα και τριβή με τις τεχνολογίες και την εξέλιξή τους, με συνέπεια την συνεχή βελτίωση του λογισμικού, την ανάπτυξη νέων προίόντων καθώς και την δυνατότητα ανάπτυξης ειδικών λύσεων και εφαρμογών, βάσει των εκάστοτε απαιτήσεων. Η SMARTNAV προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστική τιμή λόγω της χρήσης open source εργαλείων τα οποία υποστηρίζονται και εξελλίσονται από την ίδια. Το περιβάλλον ανάπτυξης και λειτουργίας των υπηρεσιών της βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Linux και οι Ψηφιακοί χάρτες είναι της Teleatlas (Google maps enterprise edition)

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Παροχή υπηρεσιών εγκατάστασης, υποστήριξης και τεχνολογικής ολοκλήρωσης, σ’όλη την επικράτεια Η SMARTNAV διαθέτει άρτια οργανωμένο τεχνικό τμήμα και κέντρο Τεχνικής Υποστήριξης στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία με δυνατότητα κάλυψης 6 / 7 ημέρες την εβδομάδα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η SMARTNAV έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001:2015 για

  • Ανάπτυξη Λογισμικού συστημάτων τηλεματικής και Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων
  • Παραμετροποίηση, εγκατάσταση & συντήρηση συστημάτων τηλεματικής και τηλεμετρίας
  • Παροχή υπηρεσιών τηλεματικής & τηλεμετρίας
ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την μέγιστη προστασία των δεδομένων αυτά αποθηκεύονται σε πάνω από δύο διαφορετικά datacenters από όπου παρέχονται όλες οι υπηρεσίες προς τους πελάτες της και έχουν εγκατασταθεί και λειτουργούν όλοι οι εξυπηρετητές και μέσα αποθήκευσης σε διατάξεις fail over. Η πρόσβαση στις εφαρμογές που αναπτύσσονται από την SMARTNAV γίνεται μέσω web ή κινητού τηλεφώνου με χρήση αποκλειστικού (dedicated) δικτύου πρόσβασης πάνω από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας μέσω Internet και εικονικού ιδιωτικού δικτύου (fleetapn)

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η τεχνογνωσία της εταιρείας περιλαμβάνει τους τομείς: GPS, GSM/GPRS, Bluetooth, embedded web, data acquisition, canbus, rfid application development και RDBMS.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.